5 euron alennus yli 50 euron tilauksiin.

Koodilla: TARRA

RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä
RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä

RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä

Tuotetta rajoitettu erä.

RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä

1 431,00 €
1 590,00 €
Tilaa nyt. Alennus päättyy:
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää

RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä


Mukava sähköpyörä päivittäiseen käyttöön ja harjoitteluun. Luotettava Bafang- harjaton 250W / 36V moottori, jossa riittää tehoa 40Nm, jyrkimpiinkin ylämäkiin liitettynä yhteen markkinoiden laadukkaimpaan LG 36V 10.2Ah akkuun. Akku on helppo ladata. Shimanon varmatoimiset 9 vaihdetta. Paino vain 17 kg.

Pluto C2 Plus on uusi erittäin mukava ja ulkomuodoltaan moderni sähköhybridi. Tukeva ja kestävä pyörä aktiivipyöräilijöille, työmatkapyöräilijöille, kuntoilijoille kuin kaupunkipyöräilijöille. Haarukka on valmistettu laadukkaasta alumiinista.

Bafang-terhakka ja laadukas moottori ja LG-akku, Apollon laadukkaat komponentit ja Shimano-napavaihteet tekevät Pluto C2 Plus -pyörästä toimintavarman arkipyörän. Yksinkertainen ja selkeä digitaalinen näyttö antaa tiedot vauhdista, matkasta ja akkukapasiteetista. Mukana latauslaite.


RXF Pluto C2 Plus Sähköpyörä: Tehokas ja Monipuolinen Kulkupeli

RXF Pluto C2 Plus on innovatiivinen sähköpyörä, joka tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Tämä sähköavusteinen polkupyörä on suunniteltu vastaamaan modernin liikkumisen tarpeisiin niin kaupunkiympäristöissä kuin maaseudullakin.

Tehokas Moottori ja Pituksiin Suunniteltu Akkuteknologia:
RXF Pluto C2 Plus on varustettu tehokkaalla sähkömoottorilla, joka tarjoaa sulavan ja vaivattoman polkemiskokemuksen. Moottorin avulla käyttäjät voivat nauttia sähköavusteisesta pyöräilystä ilman suurta fyysistä rasitusta. Lisäksi pyörässä käytetään edistynyttä akkuteknologiaa, joka mahdollistaa pidemmän ajomatkan yhdellä latauksella.

Tyylikäs ja Kestävä Rakenne:
RXF Pluto C2 Plus erottuu tyylikkäällä muotoilullaan, joka yhdistää modernin estetiikan ja kestävän rakenteen. Pyörän runko on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tekevät siitä kevyen mutta kestävän. Lisäksi pyörässä on usein integroituja yksityiskohtia, kuten LED-valoja ja näyttöjä, jotka parantavat käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Monipuoliset Ajo-ominaisuudet:
RXF Pluto C2 Plus tarjoaa monipuolisia ajo-ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin työmatkoille kuin vapaa-ajan pyöräilyynkin. Pyörässä on säätömahdollisuuksia, jotka mahdollistavat käyttäjän mukauttamisen omaan pyöräilytyyliinsä ja -tarpeisiinsa.

Turvallisuus ja Helppokäyttöisyys:
RXF Pluto C2 Plus -sähköpyörässä on myös huomioitu turvallisuus- ja helppokäyttöisyysnäkökohdat. Tämä voi sisältää esimerkiksi tehokkaat jarrut, hyvän valaistuksen, sekä kätevät säätömahdollisuudet.

Ympäristöystävällinen Liikkumisvaihtoehto:
Sähköpyörät ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisiin polttomoottoriskoottereihin ja -mopoihin verrattuna. RXF Pluto C2 Plus tarjoaa päästöttömän ja hiljaisen liikkumisvaihtoehdon, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjä ja meluhaittoja.

Johtopäätös:
RXF Pluto C2 Plus sähköpyörä tarjoaa tehokkaan, mukavan ja monipuolisen tavan liikkua kaupungissa tai maaseudulla. Sen tyylikäs muotoilu, kestävä rakenne ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä, suorituskykyä ja ympäristöystävällisyyttä pyöräillessään.


Tuotetiedot:

 • Moottori: Bafang harjaton takamoottori 250w / 36V
 • Akku: Sijainti rungossa, avaimella irrotettava LG 36V / 10,4Ah
 • Vaihteet: Shimano Altus 9 vaihdetta
 • Tektro-levyjarrut edessä ja takana
 • Talutustehostin (walk assist): Kyllä 6km/h
 • Renkaat: Kenda 700 C tierenkaat
 • Haarukka: Alumiini
 • Max. nopeus 25km/h
 • Vääntömomentti: 40 Nm
 • Kantoetäisyys 40-50 km
 • Latausaika n. 4-6 tuntia
 • Paino 17 kg
 • Kantavuus 120 kg
 • Kahden vuoden takuu
Toimituskulut

Yli 150€ ostoksiin ilmainen kotiinkuljetus!

*****

Alle 150€ ostoksiin toimituskulut:

Nouto Tampereen myymälästä 0€

Lähetys kirje/posti/matkahuolto 4,90€