5 euron alennus yli 50 euron tilauksiin.

Koodilla: TARRA

Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa
Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa

Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa

Tuotetta rajoitettu erä.

Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa

1 415,50 €
1 490,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää

Sähköpyörä Apollo Little Fatbike 1S, matta harmaa 


Apollo Little Fatbike 1S - Sähköavusteinen Seikkailijan Valinta

Apollo Little Fatbike 1S on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen seikkailukokemus kaikille, jotka rakastavat maastopyöräilyä ja haluavat voittaa haastavia olosuhteita. Tämä sähköavusteinen fatbike-pyörä yhdistää suorituskyvyn, kestävyyden ja mukavuuden yhteen pakettiin, tarjoten unohtumattoman ajokokemuksen niin kaupunkiympäristössä kuin maastossa.

Tehokas Sähköavusteinen Moottori:
Apollo Little Fatbike 1S on varustettu tehokkaalla sähkömoottorilla, joka tarjoaa sulavan ja luotettavan avustuksen polkemiseen. Moottorin avulla voit liikkua helposti ylämäissä ja vastatuulessa, mikä lisää ajomukavuutta ja -tarkkuutta.

Fatbike-Tyylinen Rakenne:
Tämän pyörän fatbike-tyylinen rakenne tarkoittaa leveitä renkaita, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Olit sitten hiekalla, lumella tai epätasaisilla teillä, Apollo Little Fatbike 1S vie sinut perille luotettavasti ja mukavasti.

Kestävä ja Kevyt Runko:
Pyörän runko on valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Samalla rungon suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota keveyteen, mikä tekee pyörästä helpon hallita ja ketterän kääntää.

Monipuoliset Ajo-ominaisuudet:
Apollo Little Fatbike 1S on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia ajo-ominaisuuksia, jotka sopivat niin kaupunkiympäristöön kuin maastoonkin. Sen jousitusjärjestelmä tasoittaa epätasaisuuksia maastossa, ja tehokkaat jarrut tarjoavat turvallisuutta ja luottamusta joka hetkellä.

Tyylikäs Mattaharmaa Ulkonäkö:
Pyörän mattaharmaa ulkonäkö on tyylikäs ja ajaton, sopien niin seikkailulliseen maastopyöräilyyn kuin kaupunkiympäristöönkin.

Apollo Little Fatbike 1S on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät suorituskykyistä, kestävää ja mukavaa sähköavusteista fatbike-pyörää. Ota seuraava seikkailusi haltuun Apollo Little Fatbike 1S:n kanssa!


Tuotetiedot:

  • Moottori: 250W
  • Akku: 36V 10,4Ah
  • Laturi: 240/110V 2A
  • Latausaika: 4-6h
  • Renkaat: 20"x4,0 Kenda
  • Vaihteisto: Shimano 7 nopeutta
  • Max. nopeus: 25km/h
  • km/lataus: 20-40km
  • Kantavuus: 95kg
  • Vuoden takuu
Toimituskulut

Yli 150€ ostoksiin ilmainen kotiinkuljetus!

*****

Alle 150€ ostoksiin toimituskulut:

Nouto Tampereen myymälästä 0€

Lähetys kirje/posti/matkahuolto 4,90€